shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Doe mee

EK Pool

Tijdens Het EK voetbal 2020/21 gaat Nederland de strijd aan om zich te kronen tot Europees Kampioen. Wie er binnen de Fan van Oranje Pool koning of koningin gaat worden, weten we na de finale op 11 juli. Wie weet ben jij het!

De EK Pool

De Fan van Oranje EK pool 2021 bestaat uit 9 rondes. Voorafgaande aan elke ronde ontvang je een unieke link via de mail om voorspellingen door te geven.

– Bonusronde (Met vragen als; Wie wint het EK)
– Voorspellen klassering van teams in EK-groepen
– Groepsfase (3 speelrondes)
– Knock-out fase (4 speelrondes)

Klassementen
Ga jij ook de strijd aan en word winnaar van het Fan van Oranje klassement. Je neemt al voor € 7,- deel aan het klassement waarvan het totale inschrijfgeld ook prijzengeld is (Shoptegoed bij Voetbalshop.nl)

Je kan ook met een eigen sub klassement meedoen en word winnaar van je eigen vereniging, bedrijf, of familie / vriendengroep. Een eigen klassement start je al vanaf 10 personen en voor € 25,- (eenmalige set-upkosten) en ook hierbij geld het inschrijfgeld is prijzengeld (Shoptegoed bij Voetbalshop.nl) Wil je extra prijzen toevoegen of het inschrijfgeld verhogen waardoor het prijzenpakket nog aantrekkelijker wordt voor je eigen sub klassement, ook dat kan!

Elke ronde heeft een ronde-winnaar en uiteraard is er een winnaar van het algemeen klassement aan het einde van het EK. Alle sub klassementen strijden om de eindoverwinning binnen hun afdelingsklassement.

Meedoen?
Meld je hieronder aan. Je kan direct de eerste ronde uit de poulefase invullen!

>> Speel mee -> plaats in winkelmand en reken af (let op je dient ouder dan 18) KLIK HIER
>> Betaling € 7,- per deelnemer (inschrijfgeld is prijzengeld – Shop te goed bij Voetbalshop.nl)
>> Na betaling ontvangt u de unieke Fan van Oranje link met wachtwoord 
>> Registreer je en voorspel…

Verificatie via E-mail

Na registratie ontvang je een registratiemail in je mailbox. Deze niet ontvangen? Controleer je spambox en voeg Koning Sport toe aan je lijst met veilige afzenders. Zo weet je zeker dat uitnodigingen om voorspellingen door te geven, niet aan je voorbij gaan.

Met sportieve oranje groet,

Team Fan van Oranje